¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

ESCOLA DE TEATRE

L´Escola de Teatre d´Ulldecona, aquest és el seu nom, va fer els seus primers passos l´any 2007 amb la voluntat de començar a oferir eines per a la formació d´actors i tècnics teatrals, realitzant un curs trimestral i de periodicitat setmanal adreçat a nens, joves i adults.
L´any 2008 vàrem  ofertar el que seria el primer curs escolar regular sencer (octubre-juny), i amb una periodicitat setmanal amb la mateixa tipologia d´alumnes.

 

A partir del segon curs, 2009-2010, posarem en marxa, complementàriament als cursos regulars, uns tallers monogràfics intensius de cap de setmana al voltant de diferents disciplines escèniques, adreçats a la gent de l´escola, de La Passió i altres col·lectius interessats (grups de teatre, professors, etc.), impartits per professionals qualificats del món del teatre.I així de manera continuada cada any al mes de setembre amb l´inici del curs escolar.

GRUP DE PERCUSSIÓ

L´inici del grup de percussió de "La Passió" data del començament dels anys noranta.
La primera actuació va ser per acompanyar les peanes a les processons de Setmana Santa i no es va fer amb la idea de que fora un grup amb activitat continuada.
Al cap d´un temps es va fer un altra sortida per festes majors, acompanyant a la pubilla de l´entitat la nit del pregó.
Anys després es va programar una tercera actuació anual per acompanyar la carrossa.
El problema que tenien aquestes actuacions aïllades, era que s´avançava molt poc amb el ritmes i sempre s´utilitzaven els mateixos degut a que només es reunien els percussionites dos vegades a l´any.
A partir d´aquí es quan, l´any 2009 es decideix que el grup tingui una estructura més estable i que sigui un apartat més de l´entitat, amb assajos i actuacions continuades durant tot l´any.
SUBIR